Welkom bij Ijzerhandel Lenders, onderdeel van Unibouw-LT

Van harte welkom op de site van ijzerhandel Lenders: uw partner in ijzer.

 

Ijzerhandel Lenders maakt deel uit van Unibouw LT nv. Het bedrijf werd in 2002 opgericht door Jan Lenders. Met de ervaring en de kennis die hij opdeed in zijn eigen projecten nam Jan de beslissing om zich te specialiseren in het verlijmen van kalkzandsteen. Hiervoor was in Vlaanderen namelijk nog een enorm potentieel. Na enkele grotere opdrachten en projecten is Unibouw-LT uitgegroeid tot een gevestigde waarde op de markt.

Ondertussen is Unibouw-LT uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de markt. Onze medewerkers worden zorgvuldig geselecteerd en krijgen een professionele opleiding binnen het bedrijf. Deze opleidingen gebeuren in samenwerking met SILKA; één van de grootste klaksteenleveranciers in Europa.Voorts kan u ook bij Unibouw-LT terecht voor facadewerken, multipor-isolatieplaten en constructiewerken. Gaat u bouwen of verbouwen? Wij verzorgen al uw las-en ijzerwerken, alsook het maken van trappen, leuningen en hekwerken. Ook voor constructief maatwerk kan u bij ons terecht.

Nu is Unibouw-LT opnieuw klaar voor een volgende stap. De activiteiten van het bedrijf zullen verder uitgebreid worden naar de handel in ijzerwaren. Neem een kijkje op onze website en laat u overtuigen door de kennis en het vakmanschap van Unibouw-LT.

 

Heeft u vragen? Aarzel zeker niet om contact op te nemen, wij helpen u graag verder.